800 g de fasole verde frageda se curata (se rup coditele, se spala) si se taie pe diagonala in bucati de aprox. 1cm. Timpul de firbere a fasolei verzi
800 g de fasole verde frageda se curata (se rup coditele, se spala) si se taie pe diagonala in bucati de aprox. 1cm. Timpul de firbere a fasolei verzi este de min. 25 de minute pana se inmoaie. Daca este necesar mai turnam putina apa, sa nu se arda. Iarna se foloseste fasole verde congelata. Cei atrasi de curiozitati pot incerca si alte legume (mai ales conopida, broccoli, gulii, pastarnac). Sa nu incercam cu legume zemoase (dovlecel tuchini, patison) pentru ca obtinem tocanita din ele.
Alte mancaruri recomandate
Ciorba de fasole
Iahnie de fasole
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post