Quiche cu spanac si stafide

Aluatul se pune la dezghetat apoi se presara cu putina faina si se pune in forma de tarta tapetata cu hartie de copt. Spanacul proaspat se opareste in

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 300 g aluat de tarta congelat
  • faina
  • Umplutura: 1 kg spanac proaspat
  • 150 ml lapte
  • 150 ml smantana
  • 5 oua
  • 2 linguri stafide
  • 4 linguri seminte decojite de floarea soarelui
  • piper
  • sare
  • vegeta

Mod de preparare

Aluatul se pune la dezghetat apoi se presara cu putina faina si se pune in forma de tarta tapetata cu hartie de copt. Spanacul proaspat se opareste in apa sarata 2 min apoi se lasa la scurs. Se toaca marunt. Smantana, ouale si laptele se amesteca bine, se condimenteaza. Spanacul se amesteca cu semintele de floarea-soarelui si stafidele si se pune peste aluatul din forma. Se toarna deasupra compozitia de lapte si oua, se presara putin piper si se pune la cuptor la foc potrivit (cam 175grade). Se pot pune peste spanac si bucatele de cirnat sau felii de sunculita prajite si stoarse de grasime si apoi sa se toarne compozitia de lapte.
Se serveste taiata felii alaturi de un pahar de vin rosu.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors