• amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului multifunctional Ankarsrum pana obtineti un aluat ferm si nelipicios • inveliti aluatul
• amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului multifunctional Ankarsrum pana obtineti un aluat ferm si nelipicios
• inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 min
• intre timp taiati dovleceii rondele subtiri, cu tot cu coaja si presarati-i cu sare, apoi lasati-i sa se scurga
• taiati ceapa rondele subtiri
• amestecati intr-un bol branza sfaramata cu furculita cu ouale batute, adaugati smantana lichida, nucsoara, piperul si mararul tocat
• presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul, apoi transferati-l intr-o tava de tarta, cu pereti detasabili, unsa cu ulei si tapetata cu faina
• presati bine aluatul pe marginile tavii si taiati marginile
• puneti o hartie de copt peste aluatul din tava si umpleti tarta cu boabe de fasole sau linte si coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10-15 minute, pana incepe sa se rumeneasca usor pe margini
• scoateti tarta din cuptor si indepartati hartia de copt cu boabele de fasole, apoi intepati blatul cu o furculita
• stergeti bine dovleceii cu prosoape de hartie si asezati un strat in tava, apoi rondele de ceapa si jumatate din compozitia de branza
• puneti un nou strat de dovlecei, ceapa si branza si coaceti tarta la 180 de grade pentru 30-40 de minute, pana se incheaga bine si se rumeneste usor deasupra
• scoateti apoi tarta si lasati-o la racit.
Savurati!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post