Pulpele de pui cu morcov si usturoi sunt delicioase si sanatoase, iar pentru acestea aveti nevoie de pulpe de pui, morvoci, usturoi, frunze de dafin, putin ulei, sare si piper.
Pulpele de pui cu morcov si usturoi sunt delicioase si sanatoase, iar pentru acestea aveti nevoie de pulpe de pui, morvoci, usturoi, frunze de dafin, putin ulei, sare si piper.
Pulpele de pui spalate le-am pus la fiert in putina apa rece, cam vreo 15 minute. Le-am spumuit de cateva ori, dupa care le-am pus intr-o tigaie, la prajit pe ambele parti pret de vreo 10 minute, tot invartindu-le din cand in cand.
Morcovul, ras pe razatoarea mare, l-am pus la calit in ulei incins, intr-un ceaun, cratita de tuci. L-am tot invartit acolo, pana a inceput sa se inmoaie si sa se sfarame. Am pus apoi usturoiul tocat, o cana de zeama de carne de pui, sare, piperul boabe si frunza de dafin. Am pus un capac si am lasat la foc inabusit cam vreo 30-40 minute.
Apoi am pus pulpele de pui la cuptor peste sosul de morcov si am mai lasat asa niste clocote, cred ca vreo 10 minute, total...sau mai bine zis pana scade din zeama si se face asa un sosulet.
Asta e pulpele de pui cu morcov si usturoi! Simplu, bun, sanatos.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post