Taie bucati puiul, presara-l cu sare, da bucatile prin faina, dupa care prajeste-le in untul incins (pe fiecare parte) sa capete culoare. Pune bucati
Taie bucati puiul, presara-l cu sare, da bucatile prin faina, dupa care prajeste-le in untul incins (pe fiecare parte) sa capete culoare. Pune bucatile de carne intr-un vas termorezistent mai adanc. Decojeste rosiile, taie-le in doua si pune-le peste carne. Condimenteaza cu sare si pier, presara cu putina scortisoara, toarna vinul, dupa care inabuse carnea timp de jumatate de ora in cuptorul preincalzit. Cand a devenit frageda scoate capacul si lasa sa se ingroase sosul.
Alte retete cu pui recomandate
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios