Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se
Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se da la cuptor 1 h. Se scoate, se intoarce puiul pe cealalta parte si se adauga fasolea verde si galbena (indiferent daca este congelata sau proaspata), mararul si ardeii iuti taiati marunt, praful de usturoi si se baga din nou la cuptor timp de 1h. Apoi se scoate, se intoarce din nou puiul si se adauga suc de rosii si bulion. Se mai lasa la cuptor 15 min sa scada.
Se poate servi cu cascaval ras sau cu smantana.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post