Praz cu masline in sos de rosii

Se curata prazul, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se opareste cu apa clocotita. Se pune prazul scurs bine de apa intr-o cratita cu ulei fierb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fire praz
  • 100 gr. masline
  • 3 linguri ulei
  • ¼ lingurita zahar
  • 2 lingurite otet
  • 2 lingurite bulion
  • sare

Mod de preparare

Se curata prazul, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se opareste cu apa clocotita. Se pune prazul scurs bine de apa intr-o cratita cu ulei fierbinte, se lasa sa se prajeasca usor, se adauga sarea, piperul, bulionul, zaharul, otetul si maslinele (care au fost desarate in apa calduta) si se da la cuptor sa scada bine.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide