Platou de legume cu carnati

Se spala varza, se indeparteaza coceanul si nervurile groase, dupa care se taie cubulete. Morcovii curatati se tai rondele, iar cartofii cubulete mici

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g varza alba
  • 400 g morcovi
  • 400 g cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 100 g unt
  • 200 g carnati picanti
  • vegeta
  • busuioc
  • cimbru
  • chimen
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala varza, se indeparteaza coceanul si nervurile groase, dupa care se taie cubulete. Morcovii curatati se tai rondele, iar cartofii cubulete mici. Ceapa taiata marunt se caleste in 50 g unt, dupa care se adauga legumele taiate, o lingurita de busuioc, una de cimbru, o priza de chimen, o foaie de dafin, se toarna 0,5 l apa fiarta cu vegeta si se fierbe la foc mic. Intre timp se curata carnatii de piele, se tai feliute subtiri, si se prajesc in untul ramas. La final, se adauga la legume si, dupa gust, se condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete bucatarie recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala