Placinta de ceapa a la Stuttgart ( Stuttgarter Zwiebelkuchen )

Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru coca : 250 gr. faina
  • 125 gr. margarina
  • 1 ou
  • 1 pachet praf de copt
  • sare. Pentru umplutura: 150 gr. slanina
  • 50 gr. margarina
  • 1 kg ceapa
  • 250 gr. smintina
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare

Se face coca si se pune intr-o forma rotunda.

Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt.

Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa.

Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora)


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors