Curatati fasolea, spalati-o si puneti-o la inmuiat cateva ore in apa cu putin bicarbonat. Puneti-o la fiert. Schimbati apa de doua, trei ori. Cand bo
Curatati fasolea, spalati-o si puneti-o la inmuiat cateva ore in apa cu putin bicarbonat.
Puneti-o la fiert.
Schimbati apa de doua, trei ori. Cand boabele sunt fierte, spalati-le bine in apa rece si lasati-le la scurs apoi.
Caliti in ulei ceapa si usturoiul pisat, pana cand incep sa se ingalbeneasca putin.
Adaugati boabele de fasole si dupa cateva minute sucul de rosii, morcovii, sare si piper.
Lasati la fiert, la foc mic, aproximativ o jumatate de ora. Este buna rece sau calda.
Alte retete recomandate:
Fasole batuta de post
Ciorba de legume cu zeama de varza
Salata de fasole boabe
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici