Pirjoale de fasole

Se trece prin sita fasolea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, piinea muiata in apa sau lapte, bine stoarsa, ou, sare si piper. Se fac pirjoale, se d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g fasole alba fiarta
  • 250 g miez de franzela
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 150 g untdelemn
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se trece prin sita fasolea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, piinea muiata in apa sau lapte, bine stoarsa, ou, sare si piper. Se fac pirjoale, se dau prin faina si se rumenesc in untdelemn.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide