Pilaf sarbesc cu carne de berbec

Carnea de berbec frecata cu lamiie, se fierbe. Separat, orezul se prajeste in grasime cu ceapa taiata marunt, dupa care se adauga supa de carne. Cind

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. carne de berbec
  • 3 cescute orez
  • 500 gr. rosii
  • 4 ardei
  • verdeata
  • untdelemn
  • 1 ceapa
  • supa de carne
  • 1/2 lamiie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea de berbec frecata cu lamiie, se fierbe. Separat, orezul se prajeste in grasime cu ceapa taiata marunt, dupa care se adauga supa de carne. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga rosiile decojite si taiate marunt, ardeii taiati, sare,piper si bucatelele de carne. Se da la cuptor pina scade zeama si orezul este bine fiert. Se adauga verdeata tocata.

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide