Piept de pui cu struguri si banane este o reteta cu carne deosebita. Pentru a pregati aceasta mancare va trebuie 2 felii de piept de pui.
Piept de pui cu struguri si banane este o reteta cu carne deosebita. Se curata intai dovlecelul, se taie felii grosute pe jumatate si se pune la fiert in apa cu sare.
Se taie ceapa si se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se spala pieptul de pui, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si se pune in tigaie
Intre timp, se taie usturoiul si ardeiul gras juliene si se curata banana, si se taie felii grosute si strugurii in jumatate.
Dupa ce s-a parpolit puiul se adauga ardeiul gras, usturoiul, banana si strugurii. Se lasa in tigaie pana se rumeneste carnea.
Intre timp, se iau dovleceii de pe foc, se scurg, se pun iar pe foc cu o lingura de smantana si cas razuit pentru 2 minute.
Se serveste o bucata de piept de pui, cu fructele deasupra, si langa, dovleceii, si dupa gust, o rosie.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios