Pieptul de pui dezosat se taie in bucati groase si se aseaza pe o hartie staniol, unsa cu unt. Fiecare bucata de piept se aseaza pe hartia staniol car
Pieptul de pui dezosat se taie in bucati groase si se aseaza pe o hartie staniol, unsa cu unt. Fiecare bucata de piept se aseaza pe hartia staniol care este mai mare pt. a putea fi impachetat. Peste carnea de pui se aseaza felii de ceapa, mazarea, morcovi, cartofi, gogosar (felii cat mai subtiri la morcov si cartof). Rosiile se taie in jumatate si se inlatura miezul cu samburi, iar restul se taie in cubulete peste care se adauga sare, piper, ulei de masline, 3-4 catei de usturoi tocat marunt, patrunjel proaspat tocat marunt in cantitate mare, busuioc si rozmarin - se lasa 5 min la macerat. Acest preparat din rosii se adauga peste legume si pieptul de pui, deasupra lor se aseaza cate 2-3 felii de bacon. Se impacheteaza cit mai bine pt a se coace inabusit si a nu se pierde sosul. Se coace la foc mic 35-40 min. functie de grosimea bucatii de piept de pui, recomand verificari repetate!
Garnitura de cartofi prajiti cu salata de varza cruda si vin alb demisec.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios