Se iau ardei grasi, se taie fasii ( eu am avut rosii si galbeni, dar faceti cu ce aveti, cred ca cu gogosari tre' sa fie super). Rosiile se taie in c
Se iau ardei grasi, se taie fasii ( eu am avut rosii si galbeni, dar faceti cu ce aveti, cred ca cu gogosari tre' sa fie super).
Rosiile se taie in cuburi, usturoiul se zdrobeste cu latul cutitului. se incinge uleiul masline in tigaie ( eu am facut in wok) , se pune usturoiul, apoi ardeii, urmati de rosii, sare piper ( eu pun boabe, asa cui nu-i place il da deoparte).
Se lasa sa se innabuse un pic (eventual adaugati un strop de apa), cand sunt aproape facuti, se adauga caperele.
Se varsa totul intr-o tava care merge la cuptor, se presara generos cu pesmet si parmezan. Se da la cuptor.
Se poate servi calda sau rece
Pofta buna!
Reteta Peperonata gratinata a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete cu legume gasiti aici:
Cartofi si legume gratinate,
Legume cu branza Brie
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios