Pastel del cedas ca in Spania

Pentru pastel del cedas ca in Spania se calesc ceapa si prazul, dupa care se adauga ciupercipe, piper, sare si busuioc. Se amesteca bine.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 2 cepe tocate
  • 9 oua
  • 1 fir mare de praz
  • 6 felii de branza
  • 500 g smantana
  • 1 pahar ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare

Pentru pastel del cedas ca in Spania se calesc ceapa si prazul, dupa care se adauga ciupercipe, piper, sare si busuioc. Se amesteca bine. Se amesteca ouale batute cu suc de rosii, smantana, branza taiata marunt si cu amestecul de ciuperci. Se pune intr-un vas de yena tapetat cu ulei si se lasa la cuptor pana la 2 ore. Se verifica din timp in timp cu o furculita (daca este uscata, gata). Sosul de smantana: se topesc 50 g unt, se adauga o lingurita faina si se tine la foc mic amestacand continuu. Se adauga un pahar smantana si busuioc si se mai lasa la foc cateva minute.


Se serveste fierbinte cu sosul de smantana deasupra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors