ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele. Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 1
ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele.
Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca
10 min. Se taie ciupercile felii si se calesc in ulei; se sareaza si se pipereaza.
Se adauga concentratul de sos bolognez si rosiile; se
dau in fiert. Se adauga ceapa verde si se amesteca.
Se scurg pastele si se repartizeaza pe farfurii; se
acopera cu 2/3 din cantitatea de sos. Se presara cea mai mare cantitate de ruccola si telemea si se toarna restul de sos.
Se orneaza cu restul de ruccola si telemea.
Alte retete
Salata mazare
Mazare cu ficatei
Ciulama ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post