Pastai verzi cu mamaliga si usturoi

Pastaile verzi cu mamaliga si usturoi este o mancare delicioasa si sanatoasa, ce se poate servi chiar si pentru vegetarieni. Se fierb pastaile cu putina sare.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pastai verzi
  • 2-3 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri mamaliga

Mod de preparare

Pastaile verzi cu mamaliga si usturoi este o mancare delicioasa si sanatoasa, ce se poate servi chiar si pentru vegetarieni. Se fierb pastaile cu putina sare. Separat se caleste cepa apoi se adaiga pastaile fierte si taiate mai marunt si se acopera cu un capac adaugandu-se 1 cana apa si se lasa sa scada. Dupa ce a scazut apa se mai adauga 2-3 linguri ulei si se mai tine cateva minute pe foc si se sareaza dupa gust.
Cand portionam adaugam usturoiul taiat bucatele si se presoara deasupra.
Separat se face o mamaliguta.


Pastaile verzi cu mamaliga si usturoi se servesc calde si cu mamaliga.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu branza si crumble

Văzusem această rețetă la Merișor și mi-a făcut cu ochiul. A ieșit o rețetă delicioasă pe care v-o recomand cu drag.

Desert prajitura cu branza si crumble
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala