Pastaile scazute cu usturoi si marar este o mancare delicioasa de legume, ce poate fi servita ca si garnitura.
Curatati fasolea verde de capete si rupeti-le in 2-3 bucati. In uleiul incins adaugati 6 catei de usturoi striviti si caliti rapid. Adaugati apoi pastaile si continuati sa caliti inca 2-3 minute, amestecand des. Acoperiti pastaile cu 2 cani de apa, adaugati condimentele si mararul tocat marunt. Puneti capacul si fierbeti la foc mediu pentru cca 25-30 minute. Verificati-le sa fie fierte dupa acest timp si daca nu sunt gata le mai lasati la fiert cu capac.
Adaugati restul de 3-4 catei de usturoi striviti si fierbeti inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai. La sfarsit se toaca o legatura de marar. Se pudreaza pastaile cu mararul in farfurie.
Pastaile scazute cu usturoi si marar se serveste ca si garnitura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post