Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata
Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toaca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata sa scada, cu putina sare.
Pregatim separat papara: se taie franzela felii, se.pun feliile in lapte cald si cand s-au inmuiat, se asaza
strat intr-o forma unsa cu unt.
Se rastoarna spanacul bine scazut peste feliile de franzela, se acopera cu restul de lapte batut spuma cu doua oua, sare si piper macinat.
Peste spanac se rade cascaval, se introduce forma in
cuptor si se coace o jumatate de ora.
Papara se serveste fierbinte, taiata felii groase, care se acopera cu smantana.
Alte retete
Rulada cu spanac
Ciorba spanac
Fiindca ma cuprins un dor mare de Laurici,am incercat aceasta reteta a ei,nici nu stiu ce mai pot spune,cuvinte nu prea...
Prajitura cu foi din bulionDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata