Orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperci

Pentru orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperci ceapa se taie marunt, rosiile se decojesc. Se fierb pulpele de pui cu morcovul si o ceapa,sare si delikat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii coapte
  • ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare
  • delikat
  • 2 pahare de orez (care va fi pus la inmuiat in apa rece 1 ora)
  • 4 pahare de supa de pui

Mod de preparare

Pentru orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperci ceapa se taie marunt, rosiile se decojesc. Se fierb pulpele de pui cu morcovul si o ceapa,sare si delikat. Separat, se caleste ceapa in ulei pana se inmoaie, se adauga ardeiul gras taiat feliute si dupa 2-3 minute se adauga si rosiile decojite, taiate cubulete. Se lasa sa fiarba pana cand rosiile se inmoaie si se adauga cele 4 pahare de supa in care a fiert puiul si cateva rondele de morcov. Se fierb impreuna aproximativ 15-20 minute, apoi se adauga orezul spalat si scurs bine. Se pune capac si se lasa la foc mic aproximativ 15-20 min. Cine doreste poate pune si ciuperci inainte de a se adauga rosiile.


Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce