Orez cu zuchini

Prajim zuchiniul in putin ulei si adaugam ceapa. Amestecam continuu, daca este necesar punem la foc mic, trebuie sa avem grija sa nu se arda. Condime

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati zuchini de marime mica
  • feliate in jumatati de rodele
  • ½ ceapa feliata in jumatati de rondele
  • 2 rosii de marime medie
  • taiate cubulete
  • 1 cana orez fiert
  • cimbru
  • busuioc
  • oregano
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Prajim zuchiniul in putin ulei si adaugam ceapa. Amestecam continuu, daca este necesar punem la foc mic, trebuie sa avem grija sa nu se arda.

Condimentam dupa gust cu cimbru, busuioc si oregano. Adaugam rosiile, usturoiul, presaram piper si mai prajim putin. Presaram cu sare.

Amestecam cu gija cu orezul, acoperim si pastram la cald pana la servire.

Este important ca zuchiniul sa ramana crocant, din acest motiv nu acoperim in timpul fierberii si presaram sare doar la sfarsit.
Pofta buna!

Alte retete recomandate:

Sparanghel alb cu muschi crocant si sos

Zacusca de vinete

Friptura de vita la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala