Prajim zuchiniul in putin ulei si adaugam ceapa. Amestecam continuu, daca este necesar punem la foc mic, trebuie sa avem grija sa nu se arda. Condime
Prajim zuchiniul in putin ulei si adaugam ceapa. Amestecam continuu, daca este necesar punem la foc mic, trebuie sa avem grija sa nu se arda.
Condimentam dupa gust cu cimbru, busuioc si oregano. Adaugam rosiile, usturoiul, presaram piper si mai prajim putin. Presaram cu sare.
Amestecam cu gija cu orezul, acoperim si pastram la cald pana la servire.
Este important ca zuchiniul sa ramana crocant, din acest motiv nu acoperim in timpul fierberii si presaram sare doar la sfarsit.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Sparanghel alb cu muschi crocant si sos
Zacusca de vinete
Friptura de vita la cuptor
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala