Orez cu rosii si busuioc

Spalam orezul si in fierbem incratita cu apa. Se adauga sare si un praf de piper. Se lasa la fiert. Punem margarina dupa ce fierbe si praf de sofran.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g orez
  • 50g margarina
  • un praf de sofran
  • sare
  • piper alb macinat
  • 2-3 fire busuioc verde
  • 200g mazare
  • 300g rosii cherry

Mod de preparare

Spalam orezul si in fierbem incratita cu apa. Se adauga sare si un praf de piper. Se lasa la fiert.

Punem margarina dupa ce fierbe si praf de sofran. Amestecam usor ca sa nu se zdrobeasca, se acopera cu un capac.

Rosiile se taie si se calesc imrpeuna cu mazarea fiarta in ulei incins. Adaugam busuioc verde si patrunjel tocat marunt.

Orezul se amesteca cu legumele calite, se condimenteaza cu sare.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide