Orez cu ciuperci

Untul se imparte in doua. Intr-una din parti se caleste ceapa tocata marunt, usturoiul si ardeiul iute. Adaugam ciupercile spalate si taiate felii, am

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 grame unt
  • 400 grame orez
  • 400 grame ciuperci Champignon
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei iute
  • 250 ml supa de carne
  • 1 lingurita patrunjel uscat si tocat
  • 100 grame cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Untul se imparte in doua. Intr-una din parti se caleste ceapa tocata marunt, usturoiul si ardeiul iute. Adaugam ciupercile spalate si taiate felii, amestecam bine, apoi adaugam si orezul ales si spalat. Peste 6-7 minute aaugam supa fierbinte. Se fierbe la foc potrivit, se sareaza si se pune piper, dupa gust. Cand este fiert, imediat inainte de servire se adauga restul de unt, cascavalul si patrunjelul.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala