Orez cu carne in stil bulgar

Se taie carnea bucatele de aprox. 2 cm si se prajeste in ulei timp de 10 minute. Se adauga condimentele, pasta de tomate si supa de pui fierbinte. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne de porc
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite boia dulce
  • ¼ lingurita piper
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 l supa de carne
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 cepe rosii
  • 250 g orez cu bobul lung

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele de aprox. 2 cm si se prajeste in ulei timp de 10 minute. Se adauga condimentele, pasta de tomate si supa de pui fierbinte. Se fierbe acoperit, pana cand se inmoaie carnea. Ardeiul se taie fasii. Se curata ceapa si se taie in 4. Rosia se pune in supa fierbinte pentru cateva clipe, dupa care se clateste cu apa rece, se curata de coaja si se taie in 4. Se adauga orezul, ceapa si ardeiul taiate si se lasa la fiert pana cand se inmoi toate ingredientele. Rosia se adauga doar in ultimele 5 minute. La final se condimenteaza dupa gust.

Alte retete culinare recomandate

Supa de rosii

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce