Pune untura la incins si caleste iute ceapa taiata solzisorii. Cand s-a aurit frumos, adauga carnea si un praf de sare. Alege orezul, da-l in doua clo
Pune untura la incins si caleste iute ceapa taiata solzisorii. Cand s-a aurit frumos, adauga carnea si un praf de sare. Alege orezul, da-l in doua clocote cu putina sare, scurge-l si adauga-l peste carne. Drege cu boia si potriveste gustul cu sare. Curata varza de primele foi si da-o pe razatoare sau toac-o fin din cutit. Unge un vas mare de yena cu putin ulei si aseaza straturi de varza, felii de ardei gras, carne cu orez, un alt strat de varza si decoreaza cu felii de rosie. Presara cateva seminte de marar, putin cimbru si scalda totul in vin alb. Da la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Ardei umpluti
Orez cu dovlecei la cuptor
Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...
Prajitura turnata cu mere si biscuitiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala