Se trece carnea prin masina de tocat, iar ceapa se curata si se caleste in putin ulei. Se lasa doar cat sa se inmoaie, apoi se adauga carnea. Se cale
Se trece carnea prin masina de tocat, iar ceapa se curata si se caleste in putin ulei. Se lasa doar cat sa se inmoaie, apoi se adauga carnea. Se calesc impreuna cateva minute si apoi se adauga putin cate putin apa. In total, pe aragaz ar trebui sa stea cam o ora. Intre timp, se spala spanacul, se alege si se pune la fiert in apa cu sare circa 15 minute. Se scoate cu o spumiera, se lasa sa se scurga si sa se raceasca putin si apoi se trece prin masina de tocat, robot sau pur si simplu se toaca cu tocatorul de vinete sau cu cutitul. Se amesteca cu 2 linguri de faina si 2 oua, iar celelalte 2 oua se pun in carne. Intr-o tava unsa cu putin ulei si presarata cu pesmet se pun un rand de spanac, altul de carne si ultimul de spanac. Deasupra se toarna un sos format din 2 oua, 2 linguri de smantana si 1 lingura de faina. Se da tava la cuptor pentru 15-20 de minute.
Dupa 10 minute se scoate tava si se adauga cascavalul ras. Musacaua iese foarte buna si daca se foloseste carne de pui. Reteta propusa de mona_usa. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro.
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios