Musaca de legume cu sos

Se fierb cartofii in coaja, mazarea, spanacul si morcovii, separat. Dupa ce s-au racit, se taie sau se marunt dupa caz. Separat, se pregateste sosul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr morcovi
  • 600 gr cartofi
  • 250 gr spanac
  • 330 gr mazare
  • 50 gr ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • 50 gr unt
  • 15 gr pesmet
  • 25 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • Delikat
  • 2 plicuri sos ciuperci Knorr

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, mazarea, spanacul si morcovii, separat. Dupa ce s-au racit, se taie sau se marunt dupa caz. Separat, se pregateste sosul de ciuperci in untul topit. Se amesteca smantana si se lasa la fiert 10 minute. Compozitia se amesteca cu cartofii, morcovii, mazarea, spanacul, ceapa, patrunjelul verde, sa sareaza, se pipereaza si se presara cu delikat. Se pune compozitia intr-o tava, se presara deasupra cascavalul ras si se introduce in cuptorul incins 10 minute.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Rulada de porc

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala