Mix de legume umplute

Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul. 2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovl

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 gulie
  • 7 legatura de marar
  • 750 g carne de vita
  • 1 cana de orez
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul.

2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovlecelul si vanata se taie in jumatate) si se umplu cu compozitia preparata anterior. Apoi se fierb in putina apa cu ulei. Cand sunt fierte, se adauga un sos preparat din rosiile ramase, pasirate. Eventual, se poate turna deasupra isi sucul de rosii, cald.

Dupa preferinta, se poate adauga la sos si miezul guliei sau al dovlecelului.

Se introduce preparatul la cuptor si se lasa pana se

rumeneste. Se serveste presarat cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete

Salata din piept de pui cu ciuperci

Mazare cu pui

Piure de urzici

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala