Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul. 2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovl
Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul.
2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovlecelul si vanata se taie in jumatate) si se umplu cu compozitia preparata anterior. Apoi se fierb in putina apa cu ulei. Cand sunt fierte, se adauga un sos preparat din rosiile ramase, pasirate. Eventual, se poate turna deasupra isi sucul de rosii, cald.
Dupa preferinta, se poate adauga la sos si miezul guliei sau al dovlecelului.
Se introduce preparatul la cuptor si se lasa pana se
rumeneste. Se serveste presarat cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete
Salata din piept de pui cu ciuperci
Mazare cu pui
Piure de urzici
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post