Mincare de morcovi

Morcovii, curatati si spalati, se taie in felioare rotunde, late de un centimetru. Se dau prin faina si se prajesc usor la foc mic. Se punezaharul i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g morcovi
  • 3 lingur ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 pahar smintina
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar apa
  • sare

Mod de preparare

Morcovii, curatati si spalati, se taie in felioare rotunde, late de un centimetru. Se dau prin faina si se

prajesc usor la foc mic. Se punezaharul intr-o cratita, se caramelizeaza si se stinge apoi cu apa. Se toarna peste morcovi, se mai adauga sare si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pina cind morcovii sint aproape gata. Se adauga smintina si se da la cuptor 15-20 minute.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide