Mazare verde englezeasca

Se alege mazarea, se pune la fiert cu apa multa clocotita, si un praf de sare. Se pun frunzele de minta. Trebuie sa fiarba vreo jumatate de ora, dar n

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mazare
  • sare
  • 2-3 frunze de minta
  • o lingurita de zahar
  • unt

Mod de preparare

Se alege mazarea, se pune la fiert cu apa multa clocotita, si un praf de sare. Se pun frunzele de minta. Trebuie sa fiarba vreo jumatate de ora, dar nu la foc mare. Cand e gata, se scurge. Se pune sare, zahar si inainte de a se servi, se adauga unt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide