Pentru mazare verde cu smantana mazarea proaspata se curata, se spala, se introduce in apa cu sare si se fierbe. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Pentru mazare verde cu smantana mazarea proaspata se curata, se spala, se introduce in apa cu sare si se fierbe. (Daca se foloseste mazare din conserva, se scurge lichidul si se spala sub jet de apa rece). Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, apoi se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece si se continua fierberea, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga mazare, sare, zahar, smantana, 50 ml lichid in care a fiert mazarea si se continua fierberea inca 10 minute.
Mazarea verde cu smantana se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post