Mazare minune

Se taie ceapa pestisori, se caleste in ulei, apoi se adauga maslinele, o canita apa, mazarea. Se trage un clocot, apoi se adauga lamaia taiata felii s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de mazare mare
  • 100 gr masline
  • o ceapa mare
  • o lamaie mica
  • 50 g de ulei
  • un praf de sare
  • o lingura bulion

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori, se caleste in ulei, apoi se adauga maslinele, o canita apa, mazarea. Se trage un clocot, apoi se adauga lamaia taiata felii subtiri si pasta de tomate. Se mai fierbe un clocot.
Se serveste presarata cu marar deasupra sau patrunjel sau hazmatuchi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide