Mazare dulce

Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa calda, la foc mic. Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • supa de carne
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura de unt
  • sare

Mod de preparare

Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa

calda, la foc mic.

Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sarea si zaharul.

Se continua fierberea pana cand mazarea este fiarta.

Se serveste calda cu friganele.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala