Cartofii se fierb in coaja cu grija sa nu crape. Slanina taiata in bucati mici se topeste, se calesc ceapa si ciupercile taiate cuburi. Se da gust cu
Cartofii se fierb in coaja cu grija sa nu crape. Slanina taiata in bucati mici se topeste, se calesc ceapa si ciupercile taiate cuburi. Se da gust cu sare, piper si usturoi ras. Se adauga carnea tocata, mazarea verde si se calesc pana se inmoaie, se presara cu patrunjel verde taiat marunt. Cartofii fierti se taie in doua pe lungime, se scoate miezul care se adauga la carne se amesteca si cu compozitia se umplu cartofii, se stropesc cu smantana si se presara cu cascaval ras. Se asaza in tava si, inainte de servire, se dau la cuptor pana ce cascavalul devine crocant.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Mancare de dovlecei
Dovlecei cuptor
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala