Mazare cu maioneza

azarea cu maioneza este o mancare cu legume delicioasa ce se poate servi ca si aperitiv. Se fierbe mazarea in apa cu putina sare, apoi se stoarce.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • 3 galbenusuri - unul crud si 2 fierte
  • ½ pahar de smantana
  • ½ pahar de ulei
  • delikat
  • sare

Mod de preparare

Mazarea cu maioneza este o mancare cu legume delicioasa ce se poate servi ca si aperitiv. Se fierbe mazarea in apa cu putina sare, apoi se stoarce si se aseaza intr-un castron peste care punem maioneza amestecata cu smantana.


Mazarea cu maioneza se decoreaza cu marar verde tocat.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu sparanghel

"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!

Tarta cu sparanghel
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala