Mazare batuta

Se curata mazarea de resturile de teci, se spala in mai multe ape reci, apoi se pune la fiert cu apa calda, impreuna cu un morcov si doi cartofi. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare boabe
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • sare
  • 2 linguri de ulei
  • bulion

Mod de preparare

Se curata mazarea de resturile de teci, se spala in mai multe ape reci, apoi se pune la fiert cu apa calda, impreuna cu un morcov si doi cartofi.

Se fierbe intr-un vas acoperit o ora. La fiert se adauga o lin-

gurita de sare.
Alte retete recomandate

Mazare cu pui

Salata de mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide