Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam. Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute. Intre timp, in uleiul incins arunc
Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam.
Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute.
Intre timp, in uleiul incins aruncam ceapa si rosiile tocate marunt.
Adaugam patrunjelul si usturoiul tocat.
Cand e fiarta conopida se pune peste sosul de ceapa si rosii.
Se amesteca, se mai lasa putin, dupa care se serveste.
Pofta buna!
Reteta Mancarica de conopida a fost propusa de Patricia Iordache pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Conopida poloneza,
Conopida cu parmezan,
Conopida cu brinza
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici