Morcovii se taie in patru si se fierb dar nu prea moi. Ciupercile se calesc cu ceapa, se potriveste gustul cu sare si piper. Chiflele inmuiate in lapt
Morcovii se taie in patru si se fierb dar nu prea moi. Ciupercile se calesc cu ceapa, se potriveste gustul cu sare si piper.
Chiflele inmuiate in lapte, ciupercile calite, oul fiert taiat marunt, oul crud si condimentele se amesteca precum umplutura.
Morcovii se asaza in vas Jena, peste ei se niveleaza ciupercile, se stropesc cu smantana si se presara cu cascaval ras. Se pune la cuptor.
Alte retete culinare recomandate
Zacusca de fasole
Zacusca de ghebe
Zacusca de legume
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala