Mancare greceasca de conopida

Se amesteca uleiul, vinul si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper si se pune vasul pe foc pentru 10 minute. Se adauga conopida cruda, desfa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana de vin alb
  • 1 I apa
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 lingura boabe de coriandru
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • frunze de telina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, vinul si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper si se pune vasul pe foc pentru 10 minute.

Se adauga conopida cruda, desfacuta buchetele.

Se lasa sa mai fiarba 25 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada cu crema de mure si afine

La rulada cu crema inainte, nu? In plus, are si ceva ciocolata...Doar nu refuzati asa bunatate! Mmm, haideti repede, cititi...

Desert rulada cu crema de mure si afine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide