Mancare egipteana

Fasolea se imoaie timp de o zi, a doua zi o strecuram, apoi o fierbeme la foc mic si o pisam. Ceapa curatata si taiata marunt, impreuna cu usturoiul p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g fasole
  • 1 ou mare
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 buchetel de verdeata de patrunjel
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • 150 g faina
  • 2 linguri de seminte de susan
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Fasolea se imoaie timp de o zi, a doua zi o strecuram, apoi o fierbeme la foc mic si o pisam. Ceapa curatata si taiata marunt, impreuna cu usturoiul pisat si coriandru se amesteca bine cu

fasolea, fierbem la foc mic si facem din ea pogacele mici, le trecem prin ou batut si prin faina. O parte o presaram cu seminte de susan, le prajim intr-o tigaie, in ulei incins, pana devin maronii-aurii. Le uscam punandu-le pe servetel de hartie.
Alte retete recomandate

Vinete umplute

Vinete coapte

Ciuperci umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors