Legumele se taie in jumatati, se scoate mijlocul cu semintele si se razuiesc. O ceapa se taie marunt, se caleste intr-o lingura de ulei. Se adauga zuc
Legumele se taie in jumatati, se scoate mijlocul cu semintele si se razuiesc. O ceapa se taie marunt, se caleste intr-o lingura de ulei. Se adauga zucchini, se calesc impreuna putin, apoi se adauga marar verde tocat marunt, sare. Se stinge cu atata apa cat sa-i cuprinda pe trei sferturi, se amesteca din cand in cand, se fierb 10 minute. Preparatul se drege ca "Mancarea de gulii". Gustul legumelor devine mai pregnant adaugand zeama de lamaie sau frunze de lamaita. La legumele congelate nu se pune apa, dar nici la zucchini de vara care au continut mare de apa.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala