Mancare de spanac cu orez

Spanacul se spala in mai multe ape, apoi se fierbe circa minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, strecoara si se taie nu prea marunt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 cana de orez
  • 1/2 pachet de unt
  • cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Spanacul se spala in mai multe ape, apoi se fierbe circa

minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, strecoara si se taie nu prea marunt.

Se caleste orezul in unt topit, pana ce capata o culoare

galbuie, si se adauga 1 1/2 cana de apa fierbinte.

Se sare si se adauga spanacul, dupa care se acopera vasul si se lasa sa fiarba circa 20-30 de minute.

Se serveste fierbin presarat cu cascaval ras.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors