Mancare de salata verde

Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat. Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de salata verde
  • putin ulei
  • ceapa verde o legatura
  • 25 g faina
  • 500 ml de supa de zarzavat
  • patrunjel
  • iaurt

Mod de preparare

Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat.

Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in apa, mararul si un pic de ulei.

Se da putin la cuptor si se poate servi.
Se serveste cu iaurt.

Alte retete de salate gasiti aici:

Salata de pui,

Salata germana,

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala