Mancare de rosii

Se oparesc rosiile, se decojesc si se toaca marunt. Se caleste ceapa, tocata marunt, adaugandu-se, din cand in cand, putina apa. Se adauga rosiile, t

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 rosii potrivit de mari
  • 600 g carne
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura de unt
  • 5 cepe
  • 1 lingura de zahar
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se decojesc si se toaca marunt. Se caleste ceapa, tocata marunt, adaugandu-se, din cand in cand, putina apa.

Se adauga rosiile, tocate marunt si sarate, se lasa putin pe foc, apoi se adauga untul si carnea taiata cubulete.

Se lasa pe foc pana cand sosul are consistenta dorita. Se

serveste cu smantana si presarat cu verdeata.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala