Fasolea verde se curata, se spala si se marunteste pe diagonala in bucatele de 2cm. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza si se freaca cu sare p
Fasolea verde se curata, se spala si se marunteste pe diagonala in bucatele de 2cm. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza si se freaca cu sare pana devine o pasta omogena. Patrunjelul verde se spala bine si se toaca marunt.
Fasolea verde se fierbe in supa de oase sau numai in apa cu sare.
Se face un rantas in care se caleste ceapa, se adauga usturoiul, patrunjelul si boiaua de ardei. Se stinge cu apa rece si se freaca cu telul. Rantasul se pune peste fasolea verde fiarta, se fierbe un pic si se adauga smantana, otet, sare si zahar dupa gust.
Alte retete recomandate
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala