Mancare de castraveti cu gogosari

Castravetii acri, curatati de coaja, se taie in bucati potrivite, se storc de zeama si se calesc in untdelemn cu ceapa, taiata marunt. Se adauga sare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg. castraveti acri
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • untdelemn
  • marar
  • 5-6 gogosari sau ardei

Mod de preparare

Castravetii acri, curatati de coaja, se taie in bucati potrivite, se storc de zeama si se calesc in untdelemn cu ceapa, taiata marunt. Se adauga sare, piper si marar tocat marunt, dupa gust, ardeii copti si curatati de coaja. Se acopera totul cu apa calda si se lasa sa fiarba 30 min.

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide