Carnea se taie felii si se inabusa in putin ulei, turnand din cand in cand, putina apa. Se adauga ceapa tocata marunt. Se coc ardeii, se curata, se
Carnea se taie felii si se inabusa in putin ulei, turnand din
cand in cand, putina apa.
Se adauga ceapa tocata marunt.
Se coc ardeii, se curata, se taie felii subtiri si se adauga peste carnea prajita.
Rosiile se decojesc, se pasireaza, se calesc in putin ulei si se adauga la compozitia preparata anterior.
Se sareaza, se introduce vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Mancarea se serveste calda, presarata cu patrunjel verde, tocat marunt.
Pasta de rosii poate fi inlocuita cu un pahar de smantana.
Pofta buna!
Alteretete mancare gasiti aici:
mancare chinezeasca,
varza mancare,
mancare prune
mancare prune
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici