Mancare cu sparanghel si ceapa

Sparanghelul se fierbe si se pune deoparte 500 ml din lichidul in care a fiert. Separate, se toaca ceapa, apoi se caleste in unt, se adauga faina si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr sparanghel verde
  • 750 gr sparanghel alb
  • 30 gr unt
  • 30 gr faina
  • 20 ml smantana
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Sparanghelul se fierbe si se pune deoparte 500 ml din lichidul in care a fiert. Separate, se toaca ceapa, apoi se

caleste in unt, se adauga faina si se amesteca bine. Se torna lichidul, se lasa sa clocoteasca, apoi se adauga smantana, si se lasa la foc mediu 10 minute. Se taie intre timp sparanghelul in bucati de 4 cm, se adauga in sos impreuna cu patrunjelul si se mai lasa sa clocoteasca inca 3 minute.


Se presara deasupra ceapa verde.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Rulada de porc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors