Mancare cu rosii

Se taie un capacel fiecarei rosii. Se pun apoi rosiile intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa la foc mic circa 20 de minute, fie fiorb pastele in ap

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 250 g paste fainoase
  • 100 g cascaval
  • 5 cremvursti
  • 4 oua
  • 25 g unt
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii.

Se pun apoi rosiile intr-o tigaie cu ulei incins si se lasa la foc mic circa 20 de minute, fie fiorb pastele in apa clocotita cu sare, circa 20 de minute, dupa are se strecoara si se amesteca bine cu cascavalul.

Se fierb crenvurstii si se prajesc ouale.

Se umplu rosiile cu crenvurstii taiati marunt, dupa care se aseaza cate un ou prajit deasupra unei rosii.

Fiecare rosie se serveste cu garnitura de paste.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Coliva de grau

Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...

Coliva de grau
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala